PJESMA I TUGA U ČITLUKU: Pjevači i prijatelji na koncertu u Hercegovini poslali riječi podrške Mati Buliću…

"Mate, drži se kao i uvijek, svi smo uz tebe. Evo vidiš što se događa, fališ nam puno", dodao je Žanko.

  • Show

  • 11. Avg. 2022  

  • 2

Domaćin Mate Bulić nije održao povratnički nastup u svom rodnom mjestu, Blatnici kraj Čitluka, jer je ponovno obolio od covida.

"Što reći o Mati? Iako je imao jako tešku situaciju u proteklom vremenu i sve je to izdržao ipak ne odustaje, ide dalje i radi humanitarni koncert", izjavio je Dražen Zečić.

Zato su brojni Matini prijatelji pjevali i za njega te zabavili mnogobrojnu publiku koja je uživala u nastupima Alena Nižetića, Grupe Dalmatin, Tihe Orlića, Dražena Žanka i mnogih drugih izvođača. 

Ovoj velikoj fešti u Blatnici pred kraj se pridružio i Jole, a svi su bili u mislima s Matom te mu poželjeli brz oporavak.

"Prijatelju Mate, drž se, uz tebe smo, ljudi s kamena su ipak malo čvršći tako da drži se", poručio mu je Ivica Propadalo.

"Mate, drži se kao i uvijek, svi smo uz tebe. Evo vidiš što se događa, fališ nam puno", dodao je Žanko.

"Evo taj aplauz Mati Buliću i nek bude zdravlja i sreće i njemu i svima nama. I ukućanima. Hvala od srca svima", zahvalio je Jole i u Matino ime.

Video s koncerta u Čitluku pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...