VUKANOVIĆ O HAPŠENJU DODIKOVOG SAVJETNIKA: “Teški ovisnik o teškim drogama..." (VIDEO)

“Zamislite da RS ide kokainskom rutom”, dodao je Vukanović.

  • Mini market

  • 15. Nov. 2021  15. Nov. 2021

  • 1

Narodni zastupnik Nebojša Vukanović komentarisao je hapšenje savjetnika Milorada Dodika Marka Šukala, kod kojeg je policija tokom vikenda pronašla drogu. Kazao je kako je riječ o velikom skandalu i da je Šukalo trebao odmah podnijeti ostavku.

“Kod Šukala su našli ecstasy i kokain. Teški ovisnik o teškim drogama. Kada vidimo da je to čovjek koji je ustavotvorac, piše izmjene Ustava i zakone, koji je drugi čovjek u vlasti, obavlja visoku dužnost i savjetuje predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva, to je nevjerovatan skandal zbog koga bi pala vlada u svakoj normalnoj zemlji. Jer je drugi čovjek izvršnih poslova, zamjenik sekretara Vlade uhvaćen s teškim narkoticima odmah trebao podnijeti ostavku i naravno čovjek koji ga je birao za savjetnika – Milorad Dodik”, rekao je Vukanović.

Istakao je kako očekuje da se podnesu računi te da se ispita ko je distributer i kako je Šukalo došao do kokaina.

“Zamislite da RS ide kokainskom rutom”, dodao je.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su u dane proteklog vikenda izvršili racije u tri ugostiteljska objekta. Zbog posjedovanja droge uhapšene su tri osobe A. P. iz Banje Luke kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,40 grama kokaina, M.Š. iz Gradiške kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,80 grama kokaina i jedna tableta ekstazija i I. J. iz Banje Luke kod kojeg je pronađeno i oduzeto 0,83 grama marihuane, podsjeća N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...