ŠTA SE DOGAĐA U MADRIDU: Čelnici Reala donijeli odluku o nastavku saradnje s Lukom Modrićem...

Modrić je do sada odigrao 402 utakmice za Real i nalazi se 20. mjestu liste nogometaša s najviše utakmica za 'Kraljevski klub' svih vremena.

  • Sport

  • 16. Nov. 2021  16. Nov. 2021

  • 0

Luka Modrić je ljetos napunio 36 godina, a i dalje igra na najvišem nivou što pokazuje uloga u Real Madridu, ali i činjenica da je on bio i najbolje ocijenjeni igrač Vatrenih u kvalifikacijama za Katar.

Nakon pobjede nad Rusijom u Splitu Modrić je jasno istaknuo kako će voditi reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, a s obzirom na to da i dalje ima najviše ambicije, nakon te izjave su krenule priče i o novom ugovoru u Realu.

Modrić je u 'Kraljevski klub' je došao 2012, a izgleda kako bi u njemu mogao ostati i više od 10 godina. Prošlog proljeća produžio je ugovor na jednu godinu pa mu sada ugovorna obaveza ističe sljedećeg ljeta, ali uskoro bi mogao dobiti na potpis novi ugovor na još jednu dodatnu godinu. To donosi dobro informirana španska Marca koja tvrdi kako su Modrićeve igre uvjerile čelnike Reala da će on i sljedeće godine biti sposoban igrati na najvećem nivou.

Modrić je do sada odigrao 402 utakmice za Real i nalazi se na 20. mjestu liste nogometaša s najviše utakmica za 'Kraljevski klub' svih vremena. Ako u Madridu ostane do kraja sezone 2022/23. sigurno će skočiti za nekoliko mjesta, a mogao bi preskočiti i Cristiana Ronalda koji je upisao 438 nastupa za Real.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...