OGLASIO SE MIRALEM PJANIĆ I SVE DEMANTOVAO: "Prava i jedina istina je..."

Informacija se pojavila i na zvaničnoj stranici saveza, ali je veoma brzo uklonjena, a o svemu se danas na zvaničnom Instagram profilu oglasio Miralem Pjanić.

  • Sport

  • 17. Nov. 2021  17. Nov. 2021

  • 3

U medijima se tokom jučerašnjeg dana pojavila informacija da je Miralem Pjanić pred sinoćnji susret sa Ukrajinom izbačen zbog nediscipline.

Informacija se pojavila i na zvaničnoj stranici saveza, ali je veoma brzo uklonjena, a o svemu se danas na zvaničnom Instagram profilu oglasio Miralem Pjanić.

“Ovim putem želim da demantujem lažnu vijest koja je jučer objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnjoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom”,  napisao je Pjanić na Instagram profilu.

altIzvor : Screenshot

Fudbaler Barcelone, koji se nalazi na posudbi u Besiktasu do sada je za naš nacionalni tim odigrao 103 utakmice u postigao 15 pogodaka. Selektor Petev sinoć nije mogao dati odgovor na pitanje da li će Pjanić i u budućnosti nositi nacionalni dres Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...