NEREDI U ZAGREBU ZBOG COVID-POTVRDA: Novinar RTL-a kaže da su ga demonstranti napali s leđa

Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara.

  • Regija

  • 20. Nov. 2021  20. Nov. 2021

  • 0

Novinar RTL-a Goran Latković izjavio je u prijenosu, dok je izvještavao s protesta protiv covid-potvrda u Zagrebu, da su ga napali demonstranti.

Latković je kazao da su ga napali, da je dobio udarac laktom u rebra, a potom i dva šamara.

"Nažalost, došlo je do fizičkog napada na mene. Prvo sam dobio lakat u rebra, a potom i dva šamara od dvije osobe s leđa", rekao je u prijenosu.

Latković: Prijavit ću napad policiji

Napad je izvršen s leđa, pa nije vidio počinitelje, a sve se dogodilo oko 16 sati na Trgu bana Jelačića.

"Sad kad su se ljudi malo razišli ići ću prijaviti napad policiji", rekao je Latković Hini.

Prosvjed nije prijavljen policiji

MUP je potvrdio da je upoznat s napadom na RTL-ovog novinara te da je s njim u kontaktu. Iz policije su nam kazali da dosad osim ovog napada nije prijavljen nijedan incident.

Podsjetimo, organizator protesta je udruženje građana "Inicijativa prava i slobode", a protest podržava i ultrakatolička udruga Vigilare.

Iz zagrebačke policije kažu da protest nije prijavljen, ali da znaju za njega. Policija je uvijek na masovnim okupljanjima kako bi osigurala javni red, kažu iz policije,  prenosi zagrebački Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...