JE LI OVO SKRIVENA POZADINA "OTVORENOG BALKANA"?: Pogledajte kako režimski historičar Aleksandar Raković predviđa ujedinjenje "tri srpske države" - Srbije, RS-a i Crne Gore (VIDEO)

Ujedinjenje Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore na isključivo mirotvoran način bilo bi pravedno rješenje, izjavio je srbijanski režimski historičar Aleksandar Raković u intervjuu za Novosadsku televiziju. 

  • Mini market

  • 21. Nov. 2021  21. Nov. 2021

  • 7

S tim u vezi Raković je kazao da bi referendum u Republici Srpskoj sigurno odlučio o razdruživanju s protektoratom BiH a potom bi bilo očekivano ujedinjenje RS-a s Republikom Srbijom. 

Što se tiče Crne Gore, Raković je rekao kako bi trebalo da se ponište rezultati pokradenog referenduma iz 2006. jer akteri organizacije referendumske prevare Duško Knežević i Svetozar Marović uveliko govore o toj krađi kojom je razbijena zajednička država Srbije i Crne Gore. 

Kada je riječ o Sjevernoj Makedoniji, Raković je kazao da od 1. januara 2023. više neće biti granice između Srbije i Sjeverne Makedonije, u sklopu projekta "Otvoreni Balkan".

 

Nove okolnosti, naglasio je Raković, donijet će pravedna rješenja a među njima je i logičan rasplet da se “tri srpske države” ujedine, a da tim integracijama u nekom vidu pristupi i makedonska država. 

Cijeli intervju možete pogledati na OVOM LINKU.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...