LEJLA FILIPOVIĆ ODUZIMA DAH: Pogledajte je u haljinama koje naglašavaju ženstvenost (FOTO)

Odjevne komade dizjanirala je Martina Ješe i svaki od njih odiše elegancijom.

  • Žena

  • 22. Nov. 2021  22. Nov. 2021

  • 0

Bivša manekenka Lejla Filipović postala je zaštitno lice hrvatskog brenda Cataleya, a fotografije napravljene u svrhu kampanje dokazuju da se ova žena s razlogom smatra jednom od najljepših na Balkanu.

Odjevne komade dizjanirala je Martina Ješe i svaki od njih odiše elegancijom. Idealni su za poslovne prilike, ali i one svečane. Monohromatske kombinacije su apsolutni hit ove jeseni. Linija tijela je naglašena, a detalji na haljinama su vrlo diskretni.

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit koja se proteže kroz sve Martinine kreacije. Fotografije su snimljene u baru Pločnik u Zagrebu.

Inače, Lejla i njen suprug, glumac Tarik Filipović, uvijek su rado viđeni gosti u Bosni i Hercegovini. Posljednji put su ovdje bili za vrijeme 27. Sarajevo Film Festivala, piše Klix.

"Sarajevo Film Festival je nešto čime se ponosimo i što nam stvarno ispunjava srca.Predivno se osjećamo uvijek i nije šuplja priča", kazao je tada Tarik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...