ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZAPREPASTIO NOVINARE „GUARDIANA“: "Svakog dana se budim sa bolovima posvuda, planiram se povući kada...“

Zlatan je vječan, igrao je sa Paolom Maldinijem, ali i sa njegovim sinom Danieleom.

  • Sport

  • 23. Nov. 2021  23. Nov. 2021

  • 1

Zlatan Ibrahimović, švedski šampion, govorio je o svojim osjećanjima za britanski Guardian. U dugačkom intervjuu govorio je o sebi, Milanu, reprezentaciji i još o mnogo toga.

"Svakog dana se budim sa bolovima posvuda. Ali imam ciljeve i adrenalin, tako da idem dalje. Moram raditi da bih ostao na vrhu, dokle god mogu tako ću nastaviti. Ne želim se kajati, ne želim misliti 'mogao sam nastaviti, jer mi je bilo dobro', kada više ne budem mogao igrati, onda ću reći 'ne mogu više'."

"Gura me adrenalin. Ova nova generacija to ne razumije, ne moraju puno raditi da bi dobili zasluge. Veoma sam ponosan što pripadam starijoj generaciji, koja je morala mnogo uraditi da bi nešto dobila."

OD MALDINIJA DO MALDINIJA

Zlatan je vječan, igrao je sa Paolom Maldinijem, ali i sa sinom Danieleom:

"Daniele na terenu je i dalje dobar dečko. Nije lako sinu porediti se s ocem, pogotovo kada je njegov otac imao tako nevjerovatnu karijeru. Pomažemo Danieleu u svakom pogledu. On je veliki talent, ali ja mu kažem: 'Igraj svoju igru, bori se, onda ćeš naći svoj put", kazao je Zlatan Ibrahimović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...