MODNA PRAVILA SU TU DA SE KRŠE: Upravo je to napravila Sharon Stone i izgleda... (FOTO)

Sjajno raspoloženoj te nasmijanoj od uha do uha, Sharon nisu smetali znatiželjni fotografi koji su okružili nju i njenu prijateljicu.

  • Žena

  • 23. Nov. 2021  23. Nov. 2021

  • 0

Kada je u pitanju moda, Sharon Stone  uvijek igra po svojim pravilima. Zašto i ne bi kada u svim kombinacijama koje odjene izgleda sjajno, prije svega zato što ih nosi samouvjereno i s velikim osmijehom na licu, koji jasno daje do znanja da joj je ugodno u tome što ima na sebi.

Nije važno je li na crvenom tepihu, u trgovini ili šetnji parkom, Sharon jednostavno ima stav i duh zahvaljujući kojem može isfurati baš sve.

Sharon Stone u društvu prijateljice nakon večere u restoranuSharon Stone u društvu prijateljice nakon večere u restoranu(Foto: Profimedia)

Tako je na večeru u jedan restoran u Beverly Hillsu došla u - donjem dijelu pidžame. Klasičan predimenzionirani model s vezicom za stezanje u struku kombinovala je s puloverom i blejzerom u gotovo identičnoj nijansi plave boje.

Sjajno raspoloženoj te nasmijanoj od uha do uha, Sharon nisu smetali znatiželjni fotografi koji su okružili nju i njenu prijateljicu, piše Zadovoljna.hr.

Sharon StoneSharon Stone(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...