MAMIĆ ZALEDIO HRVATSKU: "Imam još 50 sudaca kojima sam davao novac, ali..."

- Ja sam jedini koji u ovoj cijeloj nevolji ima hrabrosti o tome govoriti, rekao je Mamić

  • Regija

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

Osuđeni bjegunac Zdravko Mamić je za Dnevnik Nove TV progovorio o ponovnom hapšenju osječkog sudije Zvonka Vekića. Upravo je Mamić prokazao Vekića, optuživši ga da je od njega primio mito.

Također je progovorio i o svojim kontaktima s drugim sudijama te tvrdi da je 50 sudija primilo novac od njega, piše Dnevnik.hr.

"Ja sam jedini koji u ovoj cijeloj nevolji ima hrabrosti o tome govoriti. Naravno da ja imam još 50 sudaca kojima sam davao novac. Ne za sebe, nego za neke druge usluge, ali nisam ih htio petljati u to. Nisam ih htio miješati u to, kao što ni ovo ne bih radio da se jednostavno ovo sve ne događa",  rekao je Mamić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...