MLADI MEDVJED OTRGNUO VRATA LAMBORGHINIJA: Reakcija vlasnika je neočekivana (VIDEO)

Sve postaje jasno kad doznate da je u pitanju šeik Humaid Abdulla Albuqaish, kolekcionar automobila iz Dubaija poznat i po tome što ima vrlo egzotične kućne ljubimce.

  • Auto

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

Kućni ljubimci nerijetko mogu izazvati nered, ali vlasnici im to najčešće oproste. Baš kao i vlasnik ovog mladunčeta medvjeda.

Video dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i prikazuje mladog medvjeda koji dolazi do Lamborghinija i znatiželjno se podiže kako bi dohvatio slasnu jabuku. Podiže se na vrata narančastog Lamborghinija. Iako je u pitanju Huracan Performante,  automobil i sustav vješanja vrata nisu mogli podnijeti ovakvo opterećenje. 

Medvjed je tako slučajno istrgnuo vrata i priredio vlasniku nemali trošak. Mnoge će začuditi što se vlasnik na sve samo nasmijao, ali još više začuđuje činjenica da netko ima medvjeda za ljubimca.

Međutim, sve postaje jasno kad doznate da je u pitanju šeik Humaid Abdulla Albuqaish, kolekcionar automobila iz Dubaija poznat i po tome što ima vrlo egzotične kućne ljubimce. U njegovom privatnom zoološkom vrtu su tako tigrovi, lavovi, hijene i zmije. Kad su pak u pitanju automobili, ovaj Huracan je tek djelić Lamborghinijeve ergele u njegovoj (pre)bogatoj kolekciji.

Šeik je poprilično popularan na društvenim mrežama, s milijunima poklonika koji prate njegovu specifičnu ljubav prema automobilima i divljim životinjama. I da, mladi medvjed je uspio doći do jabuke.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...