NASTAVAK VERBALNIH OKRŠAJA: Gorica Dodik p(r)ozvala Stanivukovića da dođe u njenu kafanu i ponese...

"Na raspolaganju će vam biti i odijelo Deda Mraza, vi irvasa povedite sa sobom, pa da ovjekovječimo te divne trenutke", napisala je Dodik.

  • Mini market

  • 26. Nov. 2021  26. Nov. 2021

  • 1

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković za sutra u 15 sati najavio je rušenje terase ugostiteljskog objekta Kajak, za koju je Komunalna policija donijela naredbu o demontaži. Međutim, vlasnik objekta, porodica Radišić ga je preduhitrila i danas su o svom trošku započeli uklanjanje terase, tako da će do sutra sve već biti završeno.

Tim povodom oglasila se kćerka Milorada Dodika, Gorica, koja se redovno "obračunava" sa Stanivukovićem putem društvenih mreža.

"Poštovani gradonačelniče, neizmjerno mi je žao sto vam je propala prilika za dugo planirani performans, te vas pozivam u Agape da zajedničkim snagama okitimo restoran pred nastupajuće praznike. Na raspolaganju će vam biti i odijelo Deda Mraza, vi irvasa povedite sa sobom, pa da ovjekovječimo te divne trenutke. Lijep pozdrav", napisala je Dodik na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...