POPULISTIČKI, A KAKO DRUGAČIJE KAD JE ON U PITANJU: Vučić na godišnjicu stranke uz bager najavio planove

"I nikad nije dosta, mora i Kragujevac da dobije obilaznicu", kazao je Vučić.

  • Regija

  • 27. Nov. 2021  

  • 0

Predsjednik SNS Aleksandar Vučić poručio je večeras da je bager Radiša, koji je dovezen u Arenu gdje je SNS obilježila godišnjicu stranke, simbol svih graditeljskih poduhvata i stremljenja da nastavimo da radimo i tražimo još više od sebe.

Vučić je rekao da ako se pogleda bilo koja oblast društvenog života, da je u svakoj sitaucija mnogo bolja nego prije nekoliko godina, ali da to još nije dobro.

Kaže da kada je god pomislio da su urađene velike stvari u zemlji, kao što je riješeno pitanje opstanka Željezare u Smederevu, RTB-a Bor, gradnje autoputeva i slično, vidi da tu nema kraja i da tako i treba da bude.

Naveo da je izgrađen autoput do Čačka, da će biti uskoro završen i do Pakovraće, poslije do Požege, da zatim ide do Duge Poljane, od Čačka ka Kraljevu, kao i prema Višegradu, do Zrenjanina, od Aranđelovca do Bora. . .

"I nikad nije dosta, mora i Kragujevac da dobije obilaznicu, Niš da dobije brzu prugu i nema tome kraja. Svakoga dana ćemo raditi kao ovaj Radiša koji ne služi za rušenje. To je simbol svih graditeljskih poduhvata, svih naših graditelja iz svih krajeva Srbije",  rekao je i poručio da treba nastaviti sa radom i tražiti više od sebe, prenosi Srpska.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...