VUČIĆ ODGOVORIO HRVATIMA ZBOG RAFALA: "Oni ne znaju da nešto uskoro stiže u Srbiju, mnogo prije će stići nego to što su oni kupili"

Najavio novu nabavku oružja

  • Regija

  • 27. Nov. 2021  27. Nov. 2021

  • 10

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas novu nabavku naoružanja. On je povodom hrvatske nabavke "Rafala",   rekao da Srbija jača vojsku "kako više niko ne bi mogao da nas ponižava kao 1990-tih i 2000-tih godina".

"A ovi koji misle da su najjači, oni ne znaju da nešto uskoro stiže u Srbiju, a mnogo prije će stići nego to što su oni kupili", rekao je Vučić.

Vučić je dodao da Srbija neće dozvoliti nove pogrome.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...