SVE PROTIV NESTAŠICE: Sony odabranima šalje pozive za kupnju PlayStationa 5

Riječ je o email poruci u kojoj korisnici mogu rezervirati svoj uređaj i izbjeći hrpu preprodavača koji igračima zagorčavaju život od samog izlaska konzole.

  • HiTec

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 0

Nov email koji kola među ljubiteljima igara poziva korisnike da se predbilježe za kupnju konzole koja će, kao i dosad, biti dostupna u ograničenim brojevima.

Korisnici su, prema poruci, pozvani u kupnju temeljeno na "dosadašnjim interesima za PlayStation" -  premda nije poznato kako je Sony uopće došao do tog zaključka.

Valja napomenuti da je izvor, autor iz Eurogamera, svoju pozivnicu dobio unatoč tome što već ima PlayStation 5.

Dio s pitanjima i odgovorima nalaže da pozvani mogu kupiti maksimalno jednu konzolu, tri bijela, dva crvena i dva crna DualSense kontrolera, jedan daljinski, jedne crne i jedne bijele Pulse 3D slušalice, jedan punjač i jednu HD kameru.

Za pristup prodaji pozvani se moraju prijaviti PSN-om što bi, u teoriji, trebalo zaustaviti preprodavače koji koriste robote za grabljenje digitalne zalihe konzola ili, što je isto moguće, spriječavanje korisnika da pozivnicu podijeli s prijateljima.

PlayStation 5 i Xbox Series X su i dalje neke od najpoželjnijih konzola dijelom zbog globalne nestašice komponenti i kašnjenja dostave. Kupci upravo zato jako teško mogu doći do novih konzola, pogotovo ako u svemu prste imaju preprodavači koji zlorabe situaciju kako bi uređaje u oglasnike trpali po smiješno visokim cijenama.

(Tportal)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...