BLIŽE SE IZBORI U PRIJEDORU; BORENOVIĆ ZADOVOLJAN: "Oni koji vole svoj grad..."

Pozivam sve simpatizere PDP-a, ali i stranački neopredjeljene Prijedorčane da 12. decembra izađu na izbore i svoj glas daju dr Predojeviću, časnom, stručnom i pametnom mladom čovjeku u čiji uspjeh, uz podršku svih onih koji vole svoj grad, uopšte ne sumnjamo, rekao je Borenović.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 0

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, potpredsjednica Jelena Trivić i generalni sekretar Mira Pekić razgovarali su danas sa rukovodstvom Gradskog odbora PDP-a Prijedor, na čelu sa predsjednikom odbora Miodragom Deretićem

"Predizborna kampanja u Prijedoru teče po planu i zadovoljni smo aktivnostima koje PDP Prijedor provodi sa našim zajedničkim kandidatom za gradonačelnika dr Goranom Predojevićem. Pozivam sve simpatizere PDP-a, ali i stranački neopredjeljene Prijedorčane da 12. decembra izađu na izbore i svoj glas daju dr Predojeviću, časnom, stručnom i pametnom mladom čovjeku u čiji uspjeh, uz podršku svih onih koji vole svoj grad, uopšte ne sumnjamo", rekao je Borenović. 

Miodrag Deretić, predsjednik PDP-ovog odbora u Prijedoru, rekao je da je zadovoljan dosadašnjim tokom kampanje: 

"Zajedno sa dr Predojevićem svakog dana razgovaramo sa našim sugrađanima, predstavljamo njegov program koji u fokusu ima bolji život Prijedorčana. Reakcije su odlične i nema sumnje da će dr Predojević biti budući gradonačelnik Prijedora",  istakao je Deretić, navodi BN.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...