VUKANOVIĆ O MILORADOVIM POTEZIMA: "Dodik odlaskom kod Putina prikriva kapitulaciju, od njegovih velikih priča..." (VIDEO)

Istakao je da od Dodikovih velikih priča nema ništa te da će se ponovo desiti neka velika izdaja.

  • Politika

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 4

"Jasno je da se tu radi o pokušaju manipulacije javnosti, da Dodik prikrije kapitulaciju, da ode kod Putina, da se slika sa njim i da kaže Putin mu je rekao da on se sad povuče", kazao je poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

"U materijalu koji su poslanici dobili za posebnu sjednicu Narodne skupštine o vraćanju nadležnosti, nema nijednog konkretnog prijedloga zakona samo informacija o tome šta se događalo u prošlosti, rekao je Vukanović.

Istakao je da od Dodikovih velikih priča nema ništa te da će se ponovo desiti neka velika izdaja.

“Onda će on pokušati šest mjeseci da prolongira, pa da ponovo u skupštini pokrene to pitanje, ali naravno neće se nikada povući nijedan potez koji mu ne odobre stranci", kazao je Vukanović.

Prema njegovim riječima, nema ništa ni od odcjepljenja Republike Srpske, niti povratka izvornim nadležnostima, niti ponovnog osnivanja Vojske RS, Carina, Granične policije, ukidanja Suda i Tužilaštva BiH...

"Naravno da on pokušava po ko zna koji put u proteklih 15 godina da se igra nacionalnim osjećanjima Srba u Republici Srpskoj, a da od tih velikih priča nema ništa i da će se ponovo desiti neka velika izdaja”, rekao je Vukanović za BN.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...