DODIK UVJERAVA DA JE IMAO SASTANAK SA PUTINOM: "Mislim da u svemu tome ima previše mržnje"

Mislim da bi svakome bilo važno u RS-u, bili u vlasti ili opoziciji da predstavnici srpskog naroda mogu da dosegnu do Kremlja i kancelarije Vladimira Putina.

  • Mini market

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 14

Na priču da se uopće nije dogodio sastanak Dodika i Putina reagovao je i sam član Predsjedništva Milorad Dodik koji tvrdi da je sastanak održan.

"Ja nisam došao ovdje da bi oni bili zadovoljni ili nezadovoljni. Došao sam u domaćinsku kuću u kojoj je prije nekoliko dana, taj sastanak najavljen i dogovoren. Ja sam taj sastanak najavljivao u medijima i on se desio u Kremlju", rekao je Dodik.

Ovu priču o sastanku je jučer prije svega pokrenuo zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović koju je obrazložio time da se ni u jednom mediju nije pojavila fotografija ili videosnimak sa tog sastanka, iako su pojedini banjalučki mediji u delegaciji koja prati Dodika.

Dodik je rekao kako je sve to pomalo smiješno, prenosi atvbl.com.

"Mislim da imaju previše mržnje u svemu tome. Mislim da bi svakome bilo važno u RS-u, bili u vlasti ili opoziciji da predstavnici srpskog naroda mogu da dosegnu do Kremlja i kancelarije Vladimira Putina. Zašto to kod nekih nije bitno, to je stvar njihovih malih duša i pakosti koje oni ne mogu da prevaziđu. To me nešto posebno ne dodiruje, čini mi se da ih više treba žaliti nego ih objašnjavati", rekao je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...