SJAJNI EDIN DŽEKO POSTIGAO GOL PROTIV ROME: Nije želio proslaviti pogodak zbog poštovanja prema bivšem klubu

Naš napadač je gol postigao u 24. minuti i to nakon što mu je Calhanoglu asistirao s lijeve strane.

  • Sport

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 1

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko nastavio je pružati fenomenalne partije u dresu Intera, a danas je u susretu 16. kola Serije A protiv svog bivšeg tima Rome postigao osmi ligaški pogodak u ovoj sezoni.

Naš napadač je gol postigao u 24. minuti i to nakon što mu je Calhanoglu asistirao s lijeve strane, a njemu je ostao samo lakši dio zadatka i da loptu pošalje u praznu mrežu.

Džeko u Seriji A ima jednu asistenciju, dok je u Ligi prvaka postigao tri pogotka te i u ovom takmičenju ima jednu asistenciju.

Džekine igre, ali i današnji gol samo su još jedan dokaz da Inter nijednog trenutka nije pogriješio što ga je doveo u svoje redove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...