"POBOGU, DJEVOJKO, SMIJE NAM SE CIJELA EX JUGOSLAVIJA": Ana Brnabić dobila poruku od Bojana Pajtića koju će dugo pamtiti

Kritikovala je demonstrante na Twitteru, a sada se povodom njene objave oglasio i Bojan Pajtić, profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivši predsjednik Demokratske stranke (DS).

  • Regija

  • 05. Dec. 2021  05. Dec. 2021

  • 6

U vezi jučerašnjih protesta koji su se dešavali širom Srbije, kada je ogranizovana blokada saobraćajnica i puteva na 53 lokacije u zemlji, oglasila se i premijerka Republike Srbije Ana Brnabić.

Kritikovala je demonstrante na Twitteru, a sada se povodom njene objave oglasio i Bojan Pajtić, profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivši predsjednik Demokratske stranke (DS).

Pajtić je na Twitteru napisao:

"Pobogu, djevojko, ‘đilasovci’ se piše malim slovom, a ‘protestuju’ se piše bez ‘v’. Svi u Srbiji znamo koliki mentalni napor ulažeš da formulišeš rečenicu, ali nemoj još i pisati, kumim te. Moraš da razumiješ kako da razumiješ da nam se smije cijela ex Jugoslavija. Premijerka analfabeta„, napisao je Pajtić.

Ova objava se odnosila na jučerašnje oglašavanje Ane Brnabić povodom protesta i blokada širom Srbije, javlja Nova.rs.

Premijerka Srbije je na Twitteru napisala:

"Jasno je zašto Đilasovci protestvuju protiv Rio Tinta – doveli ih u Srbiju, uzeli im koliko su stigli (ovaj M.B. 717.000 eura), sada bi da ih otjeraju, pa da od nekog sledećeg uzmu još 717.000 za istu zemlju. U krug. Nego, opet to preko narodne grbače. Njima novac, ostalima problemi."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...