„TI SI BOGINJA GLAZBE…“: Pogledajte kako je mlada umjetnica iz BiH oduševila žiri i publiku i plasirala se u finale „Supertalenta“

Za polufinalni nastup Lucija je sjela za klavir i izvela Gibonnijevu baladu „Libar“, a njen emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija.

  • Show

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 1

Veliko oduševljenje na pozornici polufinalne epizode showa 'Supertalent' svojim nastupom izazvala je i 18-godišnja Lucija Šarčević iz Bosne i Hercegovine.

Za polufinalni nastup Lucija je sjela za klavir i izvela Gibonnijevu baladu „Libar“, a njen emotivni nastup iznova je dotaknuo članove žirija.

"Kakav nastup, predivan. Te emocije s kojima pjevaš pa glas pa scenski dio pa sve ostalo. Čarobno", rekao je Janko Popović Volarić.

"Tvoj glas i svaki uzdah, pjesma koju si pjevala je nešto potaknulo kod mene. Ne slušam takvu vrstu glazbe, ali ti si imala moju pozornost. Božanski", rekao je Davor Bilman.

"Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati", rekla je Martina Tomičić, još jednom nazvavši Luciju „malom boginjom glazbe“.

"Onaj dio kada si sama s klavirom. Nevjerojatno kako zvučiš, puno bolje pjevaš i osjećaš glazbu kada si sama s instrumentom. Na audiciji sam se rasplakala, a sada sam ponovno oduševljena", zaključila je Maja za kraj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...