STANIVUKOVIĆ ZABRINUT: "Uništio je UKC, sada hoće da uništi i Banju Luku"

Kaže da pametniji popušta i da će zbog toga pristati na sve uslove SNSD-a.

  • Mini market

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 2

"Na račun grada upravo je leglo više od tri miliona eura koje smo dobili od bratske Srbije, što predstavlja lijepe vijesti za Grad i građane Banje Luke", rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, prenosi Insajder.in.

"Pored toga, imamo i naših 11 miliona, a imamo i ljude koji blokiraju svoj grad", rekao je on komentarišući najavu SNSD-a da neće učestvovati u radu Skupštine.

Dodao je da pametniji popušta i da će zbog toga pristati na sve uslove SNSD-a.

"Mi smo željeli da damo više novca, oni ipak nisu odustajali od svojih zahtjeva. Ja sam spreman i da kažu da sam izgubio i da sam popustio, ali ja ću to uraditi zbog građana. Evo pustit ćemo do srijede da vidimo šta će sada izmisliti da blokiraju grad", rekao je Stanivuković.

"Taj novac ne ide meni, nego građanima. To su slatke muke gdje ćemo ih raspodijeliti. Predviđeni su brojni projekti, ali bez rebalansa do kraja godine mi ne možemo ni snijeg da čistimo", rekao je on.

Кaže da iza svega stoji Vlado Đajić sa još nekoliko ljudi.

"Čovjek je uništio Кlinički centar, sada hoće da uništi i grad. Sad me pitaju zašto smo stvorili dug firmama koje kose i čiste. Nismo mi to stvorili, nego oni", rekao je Stanivuković.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...