PETAR BOŽOVIĆ ODGOVORIO ANI BRNABIĆ: "Sprdaju se s tobom, ti, devojko, ne znaš šta je..."

On se obratio predsjednici Vlade Srbije, savjetujući je da prestane da govori o stvarima o kojima nema pojma, jer djeluje neozbiljno i ostavlja prostor drugima da se "sprdaju s njom".

  • Kultura

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 0

Čuveni glumac Petar Božović prokomentarisao je izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je proteste građana opisala kao “neviđen fašizam i destrukciju”. On se obratio predsjednici Vlade Srbije, savjetujući je da prestane da govori o stvarima o kojima nema pojma, jer djeluje neozbiljno i ostavlja prostor drugima da se "sprdaju s njom".

“Ono što smo mogli danas da vidimo je destrukcija i fašizam na delu. I da ponovim, destrukcija i fašizam na delu. I dobro je što se policija sklonila, što su se pomerili da ljudi vide tačno o čemu se radi, da naši građani vide o čemu se radi. Da imate ovakvu destrukciju i ovakav fašizam, da vam neko kaže gde smete a gde ne smete da idete, i kad smete i kad ne smete da idete, to Srbija još uvek nije videla”, rezignirano je poručivala Brnabić uoči velikog “antifašističkog” skupa naprednjaka u Areni.

Zbog ove izjave premijerke, koja je dio građana svoje zemlje nazvala fašistima, reagovao je legendarni glumac koji je sugerirao premijerki Srbije da ne govori o “stvarima o kojima pojma nema”.

“Ti, devojko, ženo, ne znaš ništa o fašizmu. Ne znaš ništa ni o vojnom komunizmu i nemoj da pričaš te stvari, bre! Ti si premijerka, ko će tebi da veruje posle? Ko će da ti veruje kad pričaš stvari koje ne bi ni zagriženi sitni političar izjavljivao da bi se uvukao stranku ili u d… nekome?!”, poručio je Božović Ani Brnabić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...