DEŽULOVIĆ PORUČIO MILANOVIĆU: "Ne morate vi ići u tri pi**e materine, ja ću!"

"Dobili su odštetu. Što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba? (...) Radi se o groznoj priči, ali u ratu je bilo i groznijih priča", izjavio je hladno danas, pored ostalog, Zoran Milanović. 

  • Mini market

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 4

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović proteklih nekoliko dana daje izjave o genocidu u Srebrenici i ratnim zločinima, a danas je, na godišnjicu njihovog ubistva, govorio i o obitelji Zec.

Podsjećamo, prije 30 godina, u noći sa 7. na 8. decembra 1991., pripadnici jedinice Tomislava Merčepa ubili su zagrebačku porodicu Zec, oca Mihajla, suprugu Mariju i njihovu dvanaestogodišnju kćer Aleksandru.

"Dobili su odštetu. Što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba? (...) Radi se o groznoj priči, ali u ratu je bilo i groznijih priča", izjavio je hladno danas, pored ostalog, Zoran Milanović. 

Na njegove izjave večeras je reagirao pisac i novinar Boris Dežulović.

"Ne treba ništa, predsjedniče. Baš ništa"

"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: 'Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?'

Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", piše Dežulović.

Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze...

Posted by Boris Dežulović on Tuesday, 7 December 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...