ŽELJKO SAMARDŽIĆ O BOLESTI S KOJOM SE BORI GODINAMA: "Nosim se s tim kako znam i umijem"

Pjevač Željko Samardžić otkrio je detalje bolesti sa kojom se godinama bori.

  • Estrada

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 0

Pjevač Željko Samardžić je prije 8 godina saznao da ima probleme štitne žlijezde zbog čega su mu ljekari savjetovali da promijeni način života i da se posveti svom zdravlju.

On je to poslušao i počeo više da brine o sebi, a sada govori i kako se nosi sa bolešću.

"To je jedna autoimuna bolest štitne žlijezde koja stvara povremene probleme, ali čim sam krenuo sa redovnim terapijama, onda je sve u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to. Žene uglavnom obolijevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umijem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo a da to nisam ni znao", rekao je Željko za Objektiv.

Za Željkom su ludjele mnoge žene, a brkovi koje je nedavno nosio iznenadili su mnoge.

Pjevač tvrdi da mu je taj imidž bio vrlo interesantan ali je morao da ih se riješi iz zdravstvenih razloga.

"Brkovi su otišli, a možda se jednog dana vrate. Bilo je interesantno, a onda sam imao nekih problema sa kožom, pa mi je smetalo brijanje. Sada kad gledam te slike, moram da kažem da su me poprilično ostarili", rekao je pjevač kroz osmijeh.

Željko i njegova supruga Maja su u braku 44 godine, a evo kako je ona gledala na njegovu promjenu imidža.

"Supruga je dobila novog muža poslije 40 godina braka (smijeh). Maja i ja smo već 44 godine u braku i ako Bog da, da doživimo i 50 godina, da proslavio zlatnu svadbu",  rekao je Željko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...