JOSIPA LISAC OTKRILA KAKO JE SRELA LJUBAV SVOG ŽIVOTA: "Nije obraćao pažnju na mene" (FOTO)

"Tek kasnije mi je priznao da se točno sjeća haljine koju sam imala u Skopju, što sam mu rekla, kakvim glasom, gdje sam sjedila za večerom i da mi se tamo udvarao neki glumac. Imao je nevjerojatnu sposobnost zapažanja", napisala je muzička diva.

  • Estrada

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 1

Pjevačica Josipa Lisac opisala je na svom Instagram profilu svoj prvi susret s Karlom Metikošem, najvećom ljubavi svog života.

"Ja sam ga upoznala još kad mi je bilo 14 godina jer sam tad kupila njegovu prvu singlicu. Na omotu je bio on, šarmantan, vrhunski dotjeran – u bordo majici preko koje je nosio ‘hozntregere’. Bila sam luda za njegovim pjesmama i za njim, pa sam čak prijateljici pokazivala jedan stan na Ribnjaku uvjerena da on tamo stanuje, iako to nije imalo veze. Tamo je imao probe i čage. Uživo smo se sreli potkraj 1970. u Skopju na nekom zajedničkom nastupu. Sjećam se da je sjedio za klavirom i nešto svirao. Prišla sam klaviru i rekla: ‘Joj, vi prekrasno svirate!’ Međutim, nije na mene uopće obratio pažnju. Kasnije su domaćini organizirali večeru, sjedili smo svi za velikim stolom, bilo je tu i glumaca i pjevača, političara... On i dalje nije obraćao pažnju. Idući put sreli smo se u Petrinji, 6. veljače 1971. Ušla sam u garderobu prepunu izvođača i prvo vidjela njega. Sreli su nam se pogledi i to je bilo to. On je još bio u vezi s Etiopljankom Gabrielom. Tek kasnije mi je priznao da se točno sjeća haljine koju sam imala u Skopju, što sam mu rekla, kakvim glasom, gdje sam sjedila za večerom i da mi se tamo udvarao neki glumac. Imao je nevjerojatnu sposobnost zapažanja", napisala je muzička diva.

Karlo Metikoš je uz Ivicu Krajača bio i autor svih pjesama na njezinom prvom studijskom albumu "Dnevnik jedne ljubavi" iz 1973. godine, a zajedno su sarađivali na 13 albuma te iznjedrili hitove poput "Magle", "Hir, hir, hir", "Lisica", "Danas sam luda", "Dok razmišljam o nama" i drugih,  piše Index.hr.

Josipa i Karlo u vezi su bili dvadeset godina, sve do Karlove iznenadne smrti 10. decembra 1991. godine, a u njegovu čast Josipa svake godine priređuje koncerte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...