ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR S LICA MJESTA: Nezapamćena tragedija u Bugojnu, ugašena tri mlada života, poznat identitet nastradalih…

Uviđaj obavljaju pripadnici PS Bugojno uz nadzor dežurnog tužioca, a saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen.

  • Hronika

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 0

U bugojanskom naselju Čaušlije sinoć oko 22:00 došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile tri osobe.

“Ekipe su na terenu. Nemamo informacija osim što vam možemo potvrditi da su poginula tri lica”, kratko su kazali iz Operativnog centra Policijske uprave Bugojno za portal "Bugojno danas".

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić je rekao da su u nesreći učestvovala dva putnička vozila, VW Golf i Fiat.

Uviđaj obavljaju pripadnici PS Bugojno uz nadzor dežurnog tužioca, a saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen.

altFoto: Bugojno danas

Kako nezvanično saznaje portal Crna-Hronika, ugašena su tri mlada života. Dž.E, A.Š. i E.D. iz Donjeg Vakufa. Mladići su bili sportisti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...