TAKO DOBRO STOJI BRINETAMA: Catherine Middleton u kaputu Catherine Walker (FOTO)

Crvena kaput-haljina A kroja s naglašenim ramenima konstruirana je kako bi vizualno smanjila struk i povećala bokove.

  • Žena

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 0

Catherine Middleton bila je domaćica specijalnog prazničnog programa Toghether At Christmas u Westminsterskoj opatiji u Londonu koju je glavni cilj bio proslaviti nevjerojatan rad pandemijskih heroja – od raznih volontera i učitelja do radnika u dobrotvornim organizacijama.

Program je bio ispunjen pjesmama božićnih pjevača, snimljen je te će biti prikazan na Badnjak na britanskoj televiziji ITV.

U skladu prilika vojvotkinja od Cambridgea odabrala je novu kaput-haljinu s potpisom omiljene joj dizajnerice Catherine Walker čije kreacije obožava nositi u različitim situacijama, piše zadovoljna.hr.

Vunena kaput-haljina Catherine WalkerVunena kaput-haljina Catherine Walker (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Crvena kaput-haljina A kroja s naglašenim ramenima konstruirana je kako bi vizualno smanjila struk i povećala bokove.

Prazničnom duhu pridonijela je crvena boja modela, ali i velika mašna smještena preko gornjeg dijela ove kaput-haljine. Sličan model, ali u crnoj boji, Catherine Middleton nosila je na sprovodu princa Philipa u aprilu ove godine.

Catherine Middleton u kaput-haljini Catherine WalkerCatherine Middleton u kaput-haljini Catherine Walker (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton kaput je sparila s baršunastom torbicom talijanskog brenda Miu Miu koju ima u svojem ormaru već pet godina dok je na nogama nosila crvene salonke Gianvita Rossija s potpeticom od 10,5 centimetara.

Izdanje je zaokružila s naušnicama optočenima safirima i dijamantima kraljice Elizabeth, kraljice majke.

Vrlo sličan model kaput-haljine, ali u crnoj boji Catherine Middleton nosila je na sprovodu princa PhilipaVrlo sličan model kaput-haljine, ali u crnoj boji Catherine Middleton nosila je na sprovodu princa Philipa (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...