IZETBEGOVIĆ O FOTOGRAFIJI SA MULAHUSIĆEM: "Ovog gospodina sam prvi put u životu vidio i kontaktirao” (VIDEO)

Na konstataciju voditelja Amira Zukića da fotografija na kojoj je on prisno zagrljen sa ovim radikalom ipak postoji, Izetbegović kratko odgovara.

  • Mini market

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 3

Policija u Luksemburgu jučer je u saradnji sa Tužilaštvom BiH pretresala kuću Jasmina Mulahusića, radikala koji je u proteklom periodu organizirao internet hajke na političare i novinare. S obzirom da je Mulahusićeva fotografija iz Luksemburga na kojoj je zagrljen sa Bakirom Izetbegovićem, liderom SDA, i ranije privlačila pažnju na internetu, tokom Izetbegovićevog gostovanja u Pressingu na N1, pitali smo o fotografiji, ali i to da li su se tokom pretresa mogli pronaći i kontakti ovog radikala sa SDA.

“Bio sam na turneji koja je obuhvatila sedam ili osam gradova u Njemačkoj i zemljama Beneluxa. Slikao sam se s nekoliko stotina ljudi. Ovog gospodina sam prvi put u životu vidio i kontaktirao”, rekao je Izetbegović dodajući kako mu je ovo pitanje trenutno nevažno zbog blokada u državi.

Na spomen velikog broja ljudi koje je Mulahusić vrijeđao, Izetbegović dodaje:

“Pitajte njega zašto je vrijeđao te ljude!”

Na konstataciju voditelja Amira Zukića da fotografija na kojoj je on prisno zagrljen sa ovim radikalom ipak postoji, Izetbegović kratko odgovara.

“I šta sad?”, rekao je lider SDA.

Upitan o tome šta će biti ako se na tabletima i oduzetim mobitelima Mulahusića pronađu kontakti sa ljudima iz SDA, Izetbegović odgovara da kontakti sa njim sigurno neće biti pronađeni.

“Ne znam. S kojim ljudima iz SDA? Sa mnom sigurno neće”, izjavio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...