POSLANICA PDP-a U PARLAMENTU BIH ODGOVORILA IZETBEGOVIĆU: "Niti jedan Bakir na svijetu to ne može da promijeni..."

Ona je poručila da Bakir Izetbegović može samo sanjati da će se to desiti.

  • Mini market

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 6

Dan Republike nije i nikada neće biti ukinut, rekla je poslanik PDP u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mira Pekić.

Ona je poručila da Bakir Izetbegović može samo sanjati da će se to desiti.

"Ali kad se probudi, isto je kao i kad je izgubio u Hagu – kad je pokušao reviziju presude pred Međunarodnim sudom pravde protiv Srbije, Mladen Ivanić je pokazao kako se pobjeđuje i kako je i mudra politika jača od svih zlonamjernih snova i lobiranja. Republika Srpska je međunarodno priznata Dejtonskim sporazumom. Obaveza svih nas prema onima koji su stvarali Republiku Srpsku i prema onima koji će je od nas naslijediti je da obilježavamo dan kad je nastala. Niti jedan Bakir na svijetu to ne može da promijeni", rekla je Pekićeva, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...