DAČIĆ OHRABRUJE DODIKA: "Podržavamo vraćanje silom otetih nadležnosti!" 

Predsjednik Narodne skupštine Srbije i lider Socijalističke partije, Ivica Dačić, pozdravio je održavanje posebne sjednice Narodne skupštine RS o vraćanju nadležnosti i pozvao srpske političare na političko jedinstvo. 

  • Regija

  • 10. Dec. 2021  10. Dec. 2021

  • 6

"Podržavamo Srpsku, Dejtonski sporazum i vraćanje Srpskoj silom otetih nadležnosti", poručio je Dačić. 

On je naglasio da bez stabilnosti Republike Srpske nema stabilnosti BiH, a preduslov za mir je povratak izvornom Dejtonu. 

"Protiv smo narušavanja Dejtonskog sporazuma i smanjivanja ovlašćenja. Protiv smo da se to radi silom, a ne možemo ništa protiv toga, ako se to radi odlukama pojedinih srpskih predstavnika. Zato je poruka za sve srpske političare da u ovom trenutku treba da budu jedinstveni i da je veoma važno da se sačuva mir, da Srpska ne preduzima ništa što bi značilo narušavanje Dejtonskog sporazma. Naprotiv, da svima bude jasno da je Srpska žrtva narušavanja, odnosno otimanja ovlaštenja i narušavanja Dejtonskog sporazuma",  rekao je Dačić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...