„NAŽALOST, NAŠA SUDBINA JE I U RUKAMA OVOG JE**VJETRA…“: Burne reakcije na društvenim mrežama, Mektić brutalno raspalio po Šuliću…

Ne stišavaju se reakcije nakon izjava predsjedavajućeg Narodne skupštine Republike Srpske.

  • Mini market

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 2

Naime, predsjedavajući Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić kazao je da je Parlament Republike Srpske u usvojenim zaključcima dao rok od šest mjeseci Vladi Republike Srpske i nadležnim ministarstvima da pripreme rješenja koja će biti involvirana u pravni sistem Republike Srpske.

Nakon njegovih izjava oglasio se i bivši ministar sigurnosti Dragan Mektić.

„Nažalost, naša sudbina je između ostalog i u rukama ovog je**vjetra koga boli ku**c za Republikom Srpskom“, kratko je prokomentirao Mektić.

Podsjetimo, Šulić je kazao da je Narodna skupština ranije donijela zaključke u kojima je pozvala zainteresovane strane - Republiku Srpsku i Federaciju BiH na razgovore o budućnosti BiH.

"Nažalost, u FBiH nismo naišli na kontakt tačku koja je raspoložena da razgovara sa Republikom Srpskom o budućnosti BiH. Nadam se da će u nekom budućem periodu biti sluha kod političara, pozicije i opozicije, u FBiH da razgovaramo o budućnosti na ovim prostorima".

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...