NIŠLIJE BEZ USTRUČAVANJA: Skandirali "Vučiću, pe***u" ispred njegovog lika

Nišlije su danas blokirale ulicu Nikole Pašića.

  • Regija

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 0

Nišlije su se i danas pridružile blokadama koje se održavaju širom Srbije protiv Rio Tinta, a ovog puta građani su za predsjednika i njegov ogroman bilbord na hotelu "Ambasador", imali posebnu poruku.

Rio Tinto nije protjeran iz Srbije, a Nišlije su blokirale ulicu Nikole Pašića, a onda ispod hotela "Ambasador" su za najveću sliku predsjednika Vučića imali posebnu poruku: "Vučiću pederu". 

Iako je predsjednik danas upravo u njihovom gradu, Nišlije se nisu ustručavale da skandiraju i pokažu šta misle, te su tako pravili i ogromne ekološke sendviče, ali i transparente sa porukama predsjedniku, piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...