HAOS U BAZENU: U toku utakmice ženskog vaterpola potukle se hrvatske i srbijanske igračice, procurio video...

Utakmica je igrana u nedjelju u mađarskom Szentesu. Radi se po posljednjoj utakmici ženskog turnira Dunavske lige.

  • Šareni svijet

  • 13. Dec. 2021  13. Dec. 2021

  • 0

U toku utakmice ženskog vaterpola između splitskog Jadrana i Vojvodine izbila je tučnjava koju je teško i prepričati. Mlatili su se svi koji su bili u bazenu, a susret je na kraju registriran 5:0 u korist Vojvodine.

Utakmica je igrana u nedjelju u mađarskom Szentesu. Radi se po posljednjoj utakmici ženskog turnira Dunavske lige.

Haos je nastupio tokom utakmice kada je hrvatska vaterpolistica Dora Vujević dobila udarac u oko, zbog čega je morala u bolnicu. Dogodilo se to u žaru borbe, ali nakon još jednog prekršaja došlo je do sukoba igračica dvaju ekipa. Nemile scene možete pogledati u videu ispod od 23.10. 

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...