LIVNJAK NA KLUPI VATRENIH IZNENADIO SVE: Dalić se izvinio jednom nogometašu, pa otkrio i ko će ga naslijediti na klupi reprezentacije Hrvatske…

Za kraj je jasno progovorio o svome potencijalnom nasljedniku:

  • Sport

  • 15. Dec. 2021  15. Dec. 2021

  • 0

U specijalnoj emisiji HNTV-a "Mali nogometni razgovori" gostovali su selektori A nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić i mlade izabrane vrste Igor Bišćan.

Nakon kratkoga osvrta na iščekivanje katarskog Mundijala, Dalić je poslao javnu ispriku Milanu Badelju:

"Ja se tom dečku javno ispričavam. To je dečko koji se može samo poželjeti, gospodin u kopačkama. Kad je došao Brozović, sjeo je na klupu i nikada nije rekao ni riječ i uvijek je bio podrška reprezentaciji. Još jednom mu se ispričavam i mogu reći da je to momak kakvoga bi svaki stožer poželio."

Za kraj je jasno progovorio o svome potencijalnom nasljedniku:

"Što se moga nasljednika tiče, ja sam već više puta odgovorio da tu vidim samo Igora Bišćana. To je jedini logičan put, ali neka HNS o tome odluči kada dođe vrijeme", zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...