BURNO U „OTVORENOM“: Zekanović izvadio globus pa pitao Bartulicu i Selak Raspudić jesu li ravnozemljaši, ona mu oštro odgovorila...

U emisiji Otvoreno na HRT-u mogli su se vidjeti prilično nevjerovatni momenti.

  • Regija

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 1

Prvo je Hrvoje Zekanović provocirao svoje kolege s desnice, Mariju Selak Raspudić iz Mosta i Stjepu Bartulicu iz Domovinskog pokreta.

Izvadio je globus i vrtio ga dok su oni govorili, a upitao ih je i jesu li ravnozemljaši, s obzirom na to da ne žele pozvati ljude da se vakcinišu.

Bartulica mu je rekao kako neće reagirati na njegove provokacije, ali Selak Raspudić nije mu ostala dužna.

"Slušajući ovo iskazivanje odanosti Hrvoja Zekanovića čovjek stvarno poželi da je Zemlja ravna ploča jer bi onda mogao otići od njega, ovako kad se sjeti da je okrugla zna da bi ga opet mogao sresti na kraju svoga puta. Pomalo ga i žalim. Kad se svjetla reflektora ugase i dobije tu mizernu nagradu za svoj rad, on će ostati sam", rekla je Selak Raspudić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...