„NEPRIHVATLJIVI KORACI VLADAJUĆE KOALICIJE U REPUBLICI SRPSKOJ; BIT ĆE POSLJEDICA…“: Dodik zatajio dramatičan telefonski razgovor sa Cholletom, Blinkenov specijalni savjetnik otkrio sve!

On je istakao da su neprihvatljive aktivnosti RS-a koji podrivaju institucije BiH.

  • Politika

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 4

Derek Chollet, specijalni savjetnik Antonyja Blinkena, razgovarao je s članom Predsjedništva i liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Tu je vijest Chollet potvrdio na društvenim mrežama.

"Danas sam u telefonskom razgovoru sa Miloradom Dodikom naglasio da su neprihvatljivi koraci vladajuće koalicije u Republici Srpskoj da podriva institucije Bosne i Hercegovine. Korupcija i antidejtonsko djelovanje imat će posljedice. Mora doći do povratka dijalogu unutar institucija BiH", poručio je Chollet.

I dok je Chollet informirao javnost o svemu, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik zatajio je dramatičan razgovor sa savjetnikom američkog državnog sekretara Antonyja Blinkena.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...