JOŠ DOBRIH VIJESTI: Wizz Air iz Sarajeva leti na šest novih destinacija

U skladu sa zimskim redom letenja Wizz Air planira realizovati šest dnevnih rotacija s oba aviona ka šest novih destinacija u Evropi,

  • Ekonomija

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 0

Međunarodni aerodrom Sarajevo (MAS) pohvalio se s šest novih linija niskobudžetne aviokompanije Wizz Air. Ova kompanija sa sjedištem u Budimpešti u Sarajevu je bazirala je i drugi svoj avion.

"Kako je bilo i najavljeno, aviokompanija Wizz Air je pozicionirala svoj drugi avion u bazu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, te je od danas uspostavila aviolinije ka Frankfurtu, Kelnu, Hamburgu, Malmeu te od 17.12. ka Geteborgu, a od 19.12. i ka Oslu", napisali su iz MAS-a na društvenim mrežama.

U skladu sa zimskim redom letenja Wizz Air planira realizovati šest dnevnih rotacija s oba aviona ka šest novih destinacija u Evropi, dodaju oni.

Wizz Air bazirao drugi avion i uspostavio aviolinije ka 6 novih destinacija Kako je bilo i najavljeno, aviokompanija...

Objavljuje Sarajevo International AirportČetvrtak, 16. prosinca 2021.

"Unatoč posljedicama koje je pandemija koronavirusa ostavila na naše poslovanje, odluka o otvaranju Wizz Airove baze pokazala se izuzetno uspješnom te je aviokompanija nakon samo šest mjeseci od uspostavljanja baze donijela odluku o pozicioniranju drugog aviona i uspostavljanju šest novih destinacija",  kažu iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...