TUGA U BIH: Pronađeno beživotno tijelo nestale ženske osobe

Na mjesto nestanka izašli su pripadnici GSS Ljubuški, a susjedne stanice gorskih službi spašavanja stavljene u pripravnost.

  • Hronika

  • 18. Dec. 2021  18. Dec. 2021

  • 0

Beživotno tijelo nestale ženske osobe pronađeno je u mjestu Vitaljina kod Ljubuškog.

Kako je objavio Savez gorskih službi spašavanja u BiH, u petak u 22 sata, na poziv Policijske uprave Ljubuški, Gorske službe spašavanja pokrenule su akciju potrage i spašavanja za navedenom ženskom osobom.

Na mjesto nestanka izašli su pripadnici GSS Ljubuški, a susjedne stanice gorskih službi spašavanja stavljene u pripravnost.

Primjenjujući suvremene metode potrage za nestalim osobama, pripadnici gorskih službi spašavanja pronašli su tijelo u 23.50 sati.

Nakon izvršenog uviđaja, tijelo je transportirano do najbliže ceste i vozila pogrebnog preduzeća.

U akciji je sudjelovalo 20 članova GSS Ljubuški i 11 mještana, objavljeno je na stranici  GSS-a u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...