GORICA I IGOR OŠTRO OPLELI PO ZORANU OSTOJIĆU NAKON TV DUELA SA MILORADOM DODIKOM: “Kakav primitivac i teletabis”

Igor je Ostojića nazvao primitivcem i teletabisom.

  • Politika

  • 18. Dec. 2021  18. Dec. 2021

  • 15

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD, gostovao je na TV Prva zajedno sa bivšim poslanikom u Narodnoj skupštini Srbije i novinarom Zoranom Ostojićem.

Oni su govorili o trenutnoj situaciji u BiH, a u jednom dijelu emisije Ostojić je rekao kako je Dodik od secesioniste postao političar koji brani Ustav BiH.

Nakon brojnih reakcija koje je izazvao ovaj TV duel, oglasili su se sin i kćerka Milorada Dodika, Igor i Gorica.

Igor je Ostojića nazvao primitivcem i teletabisom.

"Kakav primitivac i teletabis kao sagovornik koji nema ni najosnovnije obrazovanje niti poštovanje kada se obraca predsjedniku, ko god i kakav god on bio. Ne znam ni po kom osnovu on ima ikakav kredibilitet da gostuje na TV uopšte...", napisao je Igor.

Gorica je ostavila nešto kraći komentar.

"Zoran Ostojić brani Srbiju od Milorada Dodika", napisala je Gorica.

Na oba tvita uslijedili su brojni komentari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...