LEJLI FILIPOVIĆ ODLIČNO PRISTAJE: Nepogrešivi kaput u kojem žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo (FOTO)

Riječ je o kaputu s potpisom hrvatskog brenda DeLight, iza kojeg stoji hrvatski dizajner Ivan Friščić.

  • Žena

  • 20. Dec. 2021  20. Dec. 2021

  • 0

Lejla Filipović na svojim društvenim mrežama rado dijeli nadahnuće za modne igre. Podijelila je nedavno i na svojem Instagramu iznimno nosivu, jednostavnu, ali i upečatljivu street-style kombinaciju iz rodnog Dubrovnika.

Filipović pozira na fotografiji u kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina žena ima u svojem ormaru. Izdanjem dominira dugi kaput u bež boji s pojasom oko struka, koji naglašava fit figuru bivše hrvatske misice.

Riječ je o kaputu s potpisom hrvatskog brenda DeLight, iza kojeg stoji hrvatski dizajner Ivan Friščić, piše zadovoljna.hr.

Dobro krojeni kaput u bež boji te napravljen od kvalitetnih materijala nepogrešivo je rješenje kada želite izgledati dotjerano i elegantno. Izvrsno se može kombinirati za dnevne i večernje prilike. Odlično će izgledati u hladnijem dijelu godine uz večernju haljinu, ali i traperice i gležnjače.

Lelja Filipović sparila ga je s klasičnom crnom dolčevitom i sivim trapericama podvrnutih nogavica, koje su istaknule njen omiljeni par obuće ove jeseni i zime – crne čizmice nazubljenih potplata brenda Karl Lagerfeld.

Street-style kombinaciju hrvatska je ljepotica zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita, ali i crnom torbom hrvatskog brenda My Lovely Bag.

Zadovoljna.hr je zavirila u trgovine i pronašla nekoliko modela bež kaputa po uzoru na Lejlu Filipović.

Guess kaput, 2247 knGuess kaput (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...