"NIKOGA NIJE OSTAVLJALA RAVNODUŠNIM": Deen se emotivnom objavom oprostio od Kasandre

Nekoliko objava na svom Instagram profilu Kasandri je posvetio i Fuad Backović Deen.

  • Estrada

  • 21. Dec. 2021  21. Dec. 2021

  • 0

Hrvatska dance zvijezda Davorka Ručević Kasandra preminula je jučer u 55. godini života, a brojne poznate osobe opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

Nekoliko objava na svom Instagram profilu posvetio joj je i Fuad Backović Deen.

"Zbogom najposebnijoj, najzgodnijoj i pretalentovanoj ženi koja nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Hvala ti, Kasandra, na divnom odrastanju. Bila si pionirka u mnogočemu što danas pokušavaju da prisvoje mnoge koje nisu ni postojale kad si ti bila The Queen. Neka ti je laka zemlja", napisao je Deen i podijelio još nekoliko Kasandrinih fotografija.

alt

Podsjećamo, Kasandra se proslavila hitom ‘Nisi ti jedini na svijetu’. Njen prepoznatljiv glas i karizma nikog nisu ostavljali ravnodušnim, a zaredala je nekoliko bezvremenskih hitova koji se i danas rado slušaju.

Muzički menadžer Zoran Škugor izjavio je da je bio planiran Kasandrin povratak na scenu. U pripremi su bile dvije pjesme: jedna u pop, a druga u house žanru. Nažalost, povratak se nikada nije dogodio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...