PUKLA LJUBAV: Dua Lipa prekinula romansu? (FOTO)

Iako su pandemijsku godinu proveli na ranču Anwarove majke, Yolande Hadid u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, par se posljednjih osam sedmica nije vidio zbog pretrpanih rasporeda.

  • Show

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 1

Britanska pjevačica kosovskog porijekla, Dua Lipa (26) navodno je prekinula dvogodišnju vezu s modelom Anwarom Hadidom (22), piše DailyStar.

Par je zadnjih nekoliko sedmica pokušavao spasiti vezu, ali nažalost bez uspjeha. Posljednjih osam sedmica nisu se vidjeli zbog pretrpanih rasporeda. Dua Lipa snima album u Londonu, a Anwar provodi vrijeme u New Yorku.

 24sata (Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL)

Anwar dolazi iz palestinske porodice Hadid. Njegov otac, Mohamed Hadid je poslovni čovjek, a mama Yolanda, bivša manekenka, čijim stopa krenuo je njihovo troje zajedničke djece.

Starije sestre Gigi (26) i Bella (25) poznate su manekenke. Bella je bila u dugogodišnjoj vezi s kanadskim pjevačem The Weeknd, a Gigi iz veze s britanskim pjevačem Zaynom ima kći, piše 24sata.hr.

24sata 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...