KRATKA I JASNA PORUKA DODIKU: "Mirišem na Sarajevo sa ponosom"

Između ostalih, Dodiku je odgovorio i Igor Stojanović (SDP BiH).

  • Mini market

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 1

Brojne reakcije izazvao je danas Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH te lider SNSD-a svojim izjavama na konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

Između ostalog, on je odgovarao na pitanja novinara o dolasku SIPE-e zbog istrage o rušenju ustavnog poretka naše države, poručio:

"Nek' dođu slobodno u stranku - ako stignu uljudno, fino i lijepo te ako se normalno ponašaju, ako budu očešljani i ako se ne osjeti miris koji nose iz Sarajeva - možemo sarađivati sa njima.

A ako bude drugačije - ništa neće dobiti".

Između ostalih, odgovorio mu je i Igor Stojanović (SDP BiH) kratkom i jasnom porukom:

"Iza mene najskuplji parfem. Mirišem na Sarajevo sa ponosom!"

Na ovu izjavu je reagovao i SDP BiH iz koje je, između ostalog, poručeno:

"SDP BiH obavještava javnost da ćemo Tužilaštvu BiH protiv njega podnijeti krivičnu prijavu zbog počinjenja krivičnog djela Izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti iz člana 145a stav (5) Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine", piše Radiosarajevo.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...