JOE BIDEN DRUGI PUT TESTIRAN NA COVID-19: Rezultati kažu da je...

Biden je potvrdio da je danas uradio još jedan test na covid-19, pet dana nakon izlaganja virusu, kroz kontakt sa zaraženim članom osoblja.

  • Svijet

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 0

Američki predsjednik Joseph Biden dobio je negativan rezultat PCR testa na covid-19 koji je danas uradio, saopćila je Bijela kuća, a prenosi Reuters.

Biden je potvrdio da je danas uradio još jedan test na covid-19, pet dana nakon izlaganja virusu, kroz kontakt sa zaraženim članom osoblja.

Američki predsjednik je na prvom testu bio negativan na covid-19, koji je radio pošto je obaviješten da je jedan član osoblja Bijele kuće, koji je u petak proveo oko 30 minuta u njegovoj blizini u predsjedničkom avionu "Air Force One", bio pozitivan na testiranju u ponedjeljak ujutru, saopćila je Bijela kuća.

Rezultat PCR testa koji je Biden uradio u ponedjeljak, nakon što je obaviješten o slučaju, bio je negativan, kao i antigenski test koji je uradio u nedjelju kao dio redovnog testiranja, navela je glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki u saopćenju, a prenosi agencija Reuters.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...