PSG U SUDAČKOJ NADOKNADI JEDVA DO BODA PROTIV AUTSAJDERA: Pogledajte kakve je gluposti u samo četiri minute napravio Sergio Ramos...

Tri dosad prvoplasirane ekipe Ligue 1 nisu pobijedile u prvenstvenim dvobojima 19. kola.

  • Sport

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 0

Vodeći PSG spasio kod Lorienta tek u sudačkoj nadoknadi (1:1). Parižani bez Mbappea i Neymara, odigrali su slabu utakmicu, Lorient je imao sedam poraza zaredom, ali je zasluženo vodio golom Monconduita.

PSG je bio gotovo bezopasan, prvi udarac u okvir uputio iza 60. minute, a u 83. minuti ostali su gosti i bez Sergija Ramosa. Ušao je na poluvremenu, a onda u četiri minute dobio dva žuta kartona i dodatno oslabio svoju ekipu. Ipak, u prvoj minuti sudačke nadoknade Mauro Icardi pogodio je za bod PSG-a.

Pogledajte kakvu je glupost napravio bivši kapiten Reala iz Madrida Sergio Ramos!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...