HRVATSKI MEDIJI O ZIMOVANJU: Idite u BiH, tamo se može i bez potvrda

Budući da u susjednoj zemlji do 7. januara traju školski praznici, hrvatski mediji bilježe izuzetan interes za skijanje na jednoj bh. planini.

  • Društvo

  • 24. Dec. 2021  24. Dec. 2021

  • 0

Hrvatska obala je za bh. građane dugi niz godina nezaobilazna destinacija za provesti ljetni odmor.

Međutim, kada dođe zima, nemali broj hrvatskih državljana dolazi na bh. planinine kako bi iskoristili zimski godišnji odmor.

Budući da u susjednoj zemlji do 7. januara traju školski praznici, hrvatski mediji bilježe izuzetan interes za skijanje na jednoj bh. planini.

U pitanju je Jahorina, za koju kažu kako je zbog blizine glavnog grada i pristupačnosti, te dobre kvalitete ponude samog skijališta idealno mjesto za zimovanje.

"Agencije skijašima savjetuju da uplate putno osiguranje s COVID pokrićem. Tradicionalni "hrvatski tjedan" ulazi u najskuplji period, jer školski praznici traju do 7. januara", pišu 24 sata.

Još navode kako za skijanje u BiH hrvatskim državljanima nije potrebna COVID potvrda ili negativan rezultat testiranja.

Za povratak u Hrvatsku potrebni su ili COVID potvrda ili negativan test.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...