SIDRAN ODGOVORIO NA PROZIVKE IZ RS-a: "O čemu ja imam pričati s onim koji 150 godina radi na tome da mene nema, da otme moju zemlju, likvidira moju državu i zatre..."

Oglasio se na Facebooku.

  • Vijesti

  • 26. Dec. 2021  26. Dec. 2021

  • 47

Izjave bh. akademika i književnika Abdulaha Sidrana izazvale su veliku pažnju i brojne reakcije, a danas je on putem svog Facebook profila poslao jasnu poruku šta misli o svemu tome.

"Povodom pitanja da li u televizijski studio treba dovoditi predstavnike i advokate agresorske strane, evo moga komentara - značilo bi da ja onoga tobdžiju sa Trebevića, koji nasumice ubija sve što se po Sarajevu i kreće i ne kreće, zovnem da mi tumači svoje razloge zašto to čini, i dadnem mu udarne TV minute da svoj zločin opravdava i tumači narodu kojeg svakodnevno ubija. Kužiš li ti to? O čemu ja imam pričati s onim koji 150 godina radi na tome da mene nema, da otme moju zemlju, likvidira moju državu i zatre svaki trag da je ona ikad postojala i moja noga po njoj hodala?", napisao je Sidran.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...