"SB" NA LICU MJESTA: Počeo sastanak o autoputu Sarajevo-Beograd; Mitrović, Novalić i Višković za istim stolom, pogledajte šta se jutros događalo u zgradi Parlamenta BiH

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter zabilježio na licu mjesta!

  • Vijesti

  • 28. Dec. 2021  28. Dec. 2021

  • 5

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović sastao se danas sa više domaćih zvaničnika i međunarodnih predstavnika radi razgovora o nastavku i ubrzavanju realizacije projekta izgradnje autoputa Sarajevo – Beograd.

Mitrovićevi sagovornici su premijeri entiteta Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić i Republike Srpske Radovan Višković, direktor preduzeća Autoceste FBiH Elmedin Voloder, direktor Autoputeva RS-a Dušan Topić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esad Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko Distrikta Siniša Milić, prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Michael Scanlan i šef Ureda koordinatora u Vijeću ministara BiH Miroslav Gavrić.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter zabilježio na licu mjesta!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...