BRUTALAN NAPAD NA PREDSJEDNIKA SDS-a: „Sa ovakvim Šarovićem Republike Srpske neće ni biti, postoje indicije da je umiješan u ubistvo…“

Dodik je kazao da je na prošlim izborima dobio više od 380 hiljada glasova i Šarovića upitao koliko je on glasova dobio i u čije ime uopće govori.

  • Vijesti

  • 30. Dec. 2021  30. Dec. 2021

  • 3

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik kazao je za RTRS da sa ovakvim SDS-om i Mirkom Šarovićem Republike Srpske neće ni biti.

Dodik je kazao da je na prošlim izborima dobio više od 380 hiljada glasova i Šarovića upitao koliko je on glasova dobio i u čije ime uopće govori.

"SDS je postao satelitska partija zahvaljujući Mirku Šaroviću, njegovom procesu, nerazriješenoj ulozi u ubistvu Riste Јugovića gdje postoje indicije da je i on umiješan u to. Mislim da Mirka Šarovića drže iz tih razloga", kaže Dodik i dodaje

"Mirko Šarović je osoba koju čuvaju agencije iz Sarajeva, a ne iz Republike Srpske. On ne treba ni da bude čuvan, ali kad dođe u Banju Luku njega prate sarajevski policajci, a ne Policija Republike Srpske", kazao je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...